13/11/2018 Vefat ve Başsağlığı

Odamız Kurucu Üyelerinden 17 Sicil Numara ile kayıtlı olan Halil Selçuk UÇKU’nun 08.11.2018 tarihinde Vefat etmiş olduğu haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Hayatı boyunca bir Türk İçmimarı olarak Odamıza ve mesleğimize hizmet etme amacı hep ön sırada yer alan Halil Selçuk UÇKU, hem İçmimarlar Odası’nın kurucu üyelerinden olarak, meslek ve meslektaşlarının sorunlarını ele almış hem de Üniversitelerde eğitmenliğe başlayarak, genç kuşaktaki İçmimarlara, başarılı olabilmeleri adına aktarımlarda bulunmuştur.

2018 yılında mesleğinin 48’inci yılını kutlayan Halil Selçuk UÇKU, kendisini ‘içmimar’; ‘ressam’ ve ‘eğitmen sanatçı’ olarak tanımlayan ‘sanatçı ve aydın kimliğiyle’ bütünleştirdiği meslek birikimini, alçak gönüllükle değerlendiren Ustamız, İçmimarlık dünyasının saklı değerlerinden biri olmuştur.

Bu vesileyle Merhum Halil Selçuk UÇKU’ ya Allah’tan Rahmet, Ailesine, Sevenlerine, İçmimarlar camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

09/11/2018 Özlem"le Anıyoruz

Demokratik, laik, çağdaş değerleri, birleştirici, bütünleştirici yapısı ve bilimsel doğruların rehberliğini esas alan anlayışı ile kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni, sonsuza dek bölünmez bir bütün olarak yaşatma düşüncesiyle bizler, onun izinde olmaya devam edeceğiz.

Türk halkını bağımsız devlet düşüncesinde birleştiren ve bu ülküde kurtuluş mücadelesinin önderi olan Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümsüzlüğe uğurladığımız günün 80. yılında sevgi, saygı ve özlemle bir kez daha anıyoruz.

05/11/2018 Vefat Haberi

TMMOB İçmimarlar Odası 24. Dönem Yönetim Kurulu Üyemiz Kahraman BİNGÖL' ün Babaannesi Sn. Müteber BİNGÖL hanımefendinin dün akşam saatlerinde vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhumenin Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kocatepe Camii'nden kaldırılacak olup, Cebeci Asri mezarlığına defin edilecektir.

Merhume Müteber Bingöl'e Allah'tan Rahmet, Bingöl ailesine Başsağlığı ve sabırlar dileriz.