11/09/2021 im2021 İçmimarlık Öğrencileri Proje Yarışması

SORU CEVAP

TMMOB İçmimarlar Odası’nın her yıl düzenlediği İçmimarlık bölümü Öğrencileri Proje Yarışması’nın dördüncüsü olan im2021, bu yıl TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün ev sahipliğinde düzenleniyor. Yarışmaya son katılım tarihi 15 Ekim 2021 olarak belirlenmiştir.

Yarışma takviminde belirlenen soru-cevap dönemi 20 Eylül tarihinde sona erecektir. Yarışma kapsamında merak edilen bütün soruların cevaplanabilmesi adına 17 Eylül Cuma günü saat 11:00’da bir soru-cevap oturumu düzenlenecektir. Zoom programı aracılığı ile düzenlenecek oturumun bilgileri aşağıda aktarılmaktadır. Soru-cevap oturumuna verilen linke tıklayarak ya da paylaşılan zoom meeting ID ile erişilebilir.

Zoom linki: https://us02web.zoom.us/j/87269742617

Zoom meeting ID: 87269742617

‘Birinci yıl’, ‘İkinci yıl’, ‘Üçüncü yıl’, ‘Dördüncü yıl’ ve ‘Mobilya/Aydınlatma tasarım’ olmak üzere beş kategoriden oluşan yarışma hakkında detaylı bilgiye, başvuru linkinde yer alan şartnameden ve aşağıda yer alan linklerden erişilebilir.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgi için:

·         https://www.etu.edu.tr/tr/bolum/ic-mimarlik-ve-cevre-tasarimi/duyuru/im2021-ic-mimarlik-ogrencileri-proje-yarismasi

·         https://www.icmimarlarodasi.org.tr/tr/index

Soru ve iletişim için: imyarismalari@gmail.com

Başvuru Linki: https://forms.gle/BdVzpVoLvoekLjY79