17/01/2021 im2020- İçmimarlık Öğrencileri Proje Yarışması Sonuçlandı

TMMOB İçmimarlar Odası’nın her yıl düzenlediği İçmimarlık, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü Öğrencileri Proje Yarışması’nın üçüncüsü olan im2020, bu yıl Başkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün ev sahipliğinde düzenlendi.

08 Ocak 2021 tarihinde yapılan Ödül Töreni ve Kolokyum sanal Platformda gerçekleştirilmiş, yarışmanın sonuçları açıklanmıştır.

İm2020 Yarışması Tanıtım Kitapçığı için Tıklayınız..

İm2020 Yarışması sonuçları Kitapçığı için Tıklayınız…

TMMOB İçmimarlar Odası 25. Dönem Yönetim Kurulu olarak Yarışmanın gerçekleştirilmesinde büyük emek veren değerli Akademisyenlerimize, Jüri Üyelerimize, Odamızın ve meslektaşımızın her zaman yanında olan Samet Kalıp ve Madeni Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş Firmasına sponsor olarak bizlere destek olması sebebiyle Teşekkür ederiz.

Yarışmaya katılarak ödül kazanan Öğrencilerimizi tebrik eder, dereceye giren öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

“İm2021 İçmimarlık Bölümü Öğrencileri Proje Yarışması” TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı bölümü ev sahipliğinde düzenlenecektir.