IFI Design Distinction Awards (IFI DDA) ödül programına katılım daveti

Dünyanın dört bir yanından, her ülke/bölge ve kültürden İçmimarlık meslek pratiği örneklerinin başarısını tanıyan, duyuran ve ödüllendiren IFI Design Distinction Awards (IFI DDA), IFI Global Awards Program (IFI GAP) aracılığıyla İçmimarlık mesleğinde elde edilebilecek en prestijli dört ödülden biridir. IFI (International Federation of Interior Architects/Designers)’ın çığır açan bu girişimi, mesleğin öncülerini ve meslek pratiği örneklerinin en iyilerini ödüllendirmektedir.

Geçtiğimiz yıl IFI Design Distinction Awards (IFI DDA) 10 farklı kategoride 51 ülke ve bölgeden rekor sayıda katılıma sahne olmuştur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da TMMOB İçmimarlar Odası üyelerimiz katılımcılar arasında yer almak üzere davet edilmektedir. IFI DDA ödülü adayları ve sahipleri imza attıkları işlerle İçmimarlık meslek pratiğine öncülük etmekte, ve tasarımda özgünlük ve mükemmellikte çıtayı yükseltmeye en üst düzeyde katkıda bulunmaktadır. Bu projeler tasarımın, toplumun refahı ve kültürün değeri üzerindeki etkisini yaratıcı bir şekilde gözler önüne sermektedir.

TMMOB İçmimarlar Odası olarak üyelerimizi, projelerini dünyaca tanınan IFI Design Distinction Awards (IFI DDA)’a göndermeye davet ediyoruz. Mesleğimizin yaratıcı, özgün ve güncel pratiğini yansıtan projelerinizin, dünyanın önde gelen içmimarlık ve tasarım firmalarının temsilcilerinden oluşan bir Jüri tarafından inceleneceği bu yarışmaya katılım için daha fazla bilgiyi www.ifiworld.org/ifi-dda adresini ziyaret ederek bulabilirsiniz. Kayıtlar 31 Mayıs'ta kapanıyor.

Tüm IFI Global Awards Program (IFI GAP) ayrıntılarıyla daha fazla bilgiyi www.ifiworld.org/gap adresinde bulabilirsiniz.