TMMOB İÇMİMARLAR ODASI 26. OLAĞAN GENEL KURULU

ŞUBE, TEMSİLCİLİK, İL/İLÇE TEMSİLCİLERİ VE
SAYGIDEĞER ÜYELERİMİZE

TMMOB İÇMİMARLAR ODASI 25. DÖNEM FAALİYET RAPORU TAMAMLANDI

TMMOB İçmimarlar Odası’na bağlı Şube ve Temsilciliklerimizin genel kurul süreçleri Aralık – Ocak aylarında tamamlandı. Şimdi sıra Odamızın en önemli karar organı olan 26. Olağan Genel Kurulumuzda…

Geride kalan çalışma dönemimizi değerlendireceğimiz, önümüzdeki dönemde yürütülecek faaliyetleri konuşacağımız ve oda kurullarının belirleneceği dönemin içindeyiz.

Çalışma dönemimiz boyunca üyelerimize mesleki, ekonomik ve sosyal alanlarda sahip çıkma mücadelesi verdiğimiz gibi, mesleki gelişmelerin toplumsal çıkarlar için kullanılması doğrultusunda da büyük gayret gösterdik.

Çalışma dönemimiz boyunca mesleki ve özel hayatlarından feragat ederek Odamız Örgütlülüğünü büyütmek için gecesini gündüzüne katan Odamız, Onur ve Denetleme kurullarında görev yapan meslektaşlarımıza; şube yönetim kurullarında ve temsilciliklerde görev alan arkadaşlarımıza; çalışma gruplarında, Odamız çalışmalarında bize destek olan tüm üyelerimize; büyük bir inanç ve özveri ile TMMOB İçmimarlar Odasına verdikleri katkılardan dolayı 25. Dönem Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz.

GENEL MERKEZ FAALİYET RAPORUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
ŞUBELERİMİZİN FAALİYET RAPORLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ