Diyarbakır Şube 1. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri

DİYARBAKIR hbr.jpg

Sayın Üyemiz,

19 - 20 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirmiş olduğumuz TMMOB İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Kurulu’nda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Temsilciliğinin Şube olması için yapılmış olan başvurunun, Ana Yönetmeliğimiz Madde 42 ile belirtilen şartlara uygun olarak gerçekleştiği tespit edilmiş Merkezi Diyarbakır ili olmak üzere “Erzincan, Tunceli, Elâzığ, Mardin, Bingöl, Muş, Batman, Siirt, Şırnak, Hakkâri, Van, Bitlis, Ağrı, Iğdır, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa” illerini de dahil ederek yapılan oylama sonucunda 3/2’lik çoğunluk sağlanması ile oyçokluğu ile Diyarbakır Şube’nin kurulmasına karar verilmiştir.

Diyarbakır Şube 1. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri 03 – 04 Eylül 2022 tarihlerinde Kooperatifler Mah. Kışla 1 Sokak Kısmet 2 Apt. No: 12/5 Yenişehir DİYARBAKIR adresinde yapılacaktır. Tüm üyelerimizi, Şube çalışmalarımızın geliştirilmesine yönelik görüş ve önerilerini dile getirmek ve 1. Dönem Yönetim Kurulunu seçmek üzere Şube Genel Kurulu’na ve Seçimlerine katkı ve katılımda bulunmaya davet ediyoruz.

TMMOB İçmimarlar Odası Diyarbakır Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da “Kooperatifler Mah. Kışla 1 Sokak Kısmet 2 Apt. No: 12/5 Yenişehir DİYARBAKIR” adresinde ekte yer alan gündemle toplanacaktır. Seçimler yine aynı adreste 28 Ağustos 2022 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

27 Ağustos 2022 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde Diyarbakır Şube 1. Olağan Genel Kurulu çoğunluk aranmaksızın aynı gündem ile 03 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Kooperatifler Mah. Kışla 1 Sokak Kısmet 2 Apt. No: 12/5 Yenişehir DİYARBAKIR adresinde yapılacak olup, Seçimler ise 04 Eylül 2022 Pazar günü Kooperatifler Mah. Kışla 1 Sokak Kısmet 2 Apt. No: 12/5 Yenişehir DİYARBAKIR adresinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Gündem:

• Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
  • Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Konuşması
  • Şube Yönetim Kurulu adına konuşmalar,
  • Yeni dönem çalışmaları için ilkelerin saptanması,
  • Dilek ve Temenniler
  • Yönetim Kurulu için (7 Asıl, 7 Yedek) adayların belirlenmesi ve duyurulması,