07/05/2021 Tam Kapanma Tedbirleri Çerçevesinde 30 Nisan - 17 Mayıs Tarihleri Arası Uzaktan Çalışma Sistemine Geçilecektir.

Sayın Üyemiz;

T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından 26.04.2021 tarihinde alınan tam kapanma tedbirleri çerçevesinde Genel Merkez ve Şubelerimiz 30 Nisan – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında hafta içi 09.30-17.00 saatleri arasında uzaktan hizmet verecektir. Bu süre zarfında her türlü iş ve işlem için taleplerin, bağlı olunan Genel Merkez ve Şube mail adreslerine iletilmesi gerekmektedir.

Üye kayıt belgesi, Büro Tescil Belgesi gibi işlemler için, gerekli tüm evrakları eksiksiz şekilde Genel Merkez ve Şube mail adreslerine gönderilmesi ve banka hesap numaralarına ödemelerin yapılması ile birlikte işleminiz gerçekleştirilerek belgeniz pdf formatında doküman olarak mail yoluyla tarafınıza iletilecektir.

Üyelerimizin bilgisine sunarız.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

TMMOB İÇMİMARLAR ODASI GENEL MERKEZ – DOĞU ve GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE TEMSİLCİLİĞİ

E-Posta – bilgi@icmimarlarodasi.org.tr