28/07/2020 25. Olağan Genel Kurul Duyurusu

TMMOB İÇMİMARLAR ODASI

25. OLAĞAN GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ DUYURUSU

28 – 29 Mart 2020 tarihlerinde yapmayı planladığımız ancak Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle, 20 mart 2020 tarih ve 31074 sayılı resmi gazete ‘de yayımlanan 2020/3 sayılı organizasyonların ertelenmesi konulu Cumhurbaşkanlığı genelgesi gereği süresiz olarak ertelediğimiz TMMOB İçmimarlar Odası 25. Olağan Genel Kurulu, 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da Selanik Caddesi No: 17 / 11 Kızılay-Çankaya / ANKARA adresinde aşağıda yer alan gündemle toplanacak olup, Seçimler ise yine aynı adreste 16 Ağustos 2020 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

15 Ağustos 2020 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25. Olağan Genel Kurulumuz çoğunluk aranmaksızın aynı gündem ile 22 Ağustos 2020 Cumartesi günü saat 09.00’da “ANADOLU HOTELS DOWNTOWN- BEŞTEPELER MAH. YAŞAM CAD. 1.SOKAK NO:7/B SÖĞÜTÖZÜ 0650 ANKARA adresinde yapılacak olup, Seçimler ise 23 Ağustos Pazar günü “ANADOLU HOTELS DOWNTOWN BEŞTEPELER MAH. YAŞAM CAD. 1.SOKAK NO:7/B SÖĞÜTÖZÜ 0650 ANKARA” adresinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Sayın Üye ve Meslektaşlarımıza duyurulur.

1. GÜN – CUMARTESİ

1.       Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

2.       Gündemin Onaylanması

3.       Yönetim Kurulu Başkanı açılış konuşması