13/03/2020 25. Olağan Genel Kurul

TMMOB İçmimarlar Odası 25. Olağan Genel Kurulu ve Seçimlerini, 6235 sayılı Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kanununun öngördüğü esaslar, TMMOB Ana Yönetmeliği Madde 57 ve Odamız Ana Yönetmeliği Madde 13 ve devamı maddeleri uyarınca Delege Usule göre gerçekleştirecektir.

TMMOB İçmimarlar Odası 25. Olağan Genel Kurulu, 21 Mart 2020 Cumartesi günü saat 10.00’da Selanik Caddesi No: 17 / 11 Kızılay-Çankaya / ANKARA adresinde ekte yer alan gündemle toplanacak olup, Seçimler ise yine aynı adreste 22 Mart 2020 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

21 Mart 2020 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde 25. Olağan Genel Kurulumuz çoğunluk aranmaksızın aynı gündem ile 28 Mart 2020 Cumartesi günü saat 09.00’da “Latanya Hotel – Kavaklıdere Mah. Büklüm Cad. No. 1 Kavaklıdere- Çankaya ANKARA” adresinde yapılacaktır. Seçimler ise 29 Mart 2020 Pazar günü Latanya Hotel – Kavaklıdere Mah. Büklüm Cad. No. 1 Kavaklıdere- Çankaya ANKARA” adresinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

GÜNDEM

1. GÜN – CUMARTESİ

1.       Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

2.       Gündemin Onaylanması