22/11/2019 MESLEĞİNE SAHİP ÇIK

ÖNLİSANS LİSANS DİPLOMA PROGRAMLARININ YENİDEN İSİMLENDİRİLMESİ VE SINIFLANDIRILMASI
HAKKINDA YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU’NA GÖRÜŞ BİLDİRMEK İSTEYEN ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

MESLEĞİNE SAHİP ÇIK,

DİLEKÇENİ İMZALA YÖK’E TABLOLAR İLE GÖNDER

Bildiğiniz üzere Yükseköğretim Kurulu tarafından mevcut “Önlisans ve Lisans Diploma Programlarının Yeniden İsimlendirilmesi ve Sınıflandırılması” ile ilgili yeni çalışma başlatılmıştır.

Mevcut düzenlemeler hakkında Üniversitelerin bünyelerindeki mevcut programlara ilişkin görüş ve önerileri akademisyenlerin, kamu kurum ve kuruluşlarının, odaların, meslek örgütlerinin, iş çevreleri ve diğer paydaşlardan istemektedir.

İçmimarlık Lisans Diploma Programı ile İç Mekân Tasarımı adı ile düzenlemesi yapılan Önlisans Diploma Programı hakkında ki görüşlerimiz, 17 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz geniş katılımlı Danışma Kurulumuzda alınan karar doğrultusunda Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'na gönderilmiştir.

Sözkonusu görüşlerimizi kamuoyu oluşturmak adına aşağıda belirtilen dilekçe ile birlikte örnek formata göre hazırlanmış tabloları prsiniflama@yok.gov.tr adresine, 25 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar e-posta yoluyla iletilmesi rica olunur.

ÖRNEK DİLEKÇE İÇİN TIKLAYINIZ (Word Dosyası)
YÖK ÇALIŞMASI OLAN LİSANS VE ÖNLİSANS PROGRAMLARI GÖRÜŞ VE ÖNERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ (Excel Dosyası)