28/05/2019 im2019 Ulusal İçmimarlık Öğrencileri Proje Yarışması başvuruları başladı!

Değerli Meslektaşımız ve Sevgili İçmimarlık Öğrencileri,

Geçtiğimiz yıl birincisi MEF Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’nün ev sahipliğinde düzenlenen im Ulusal İçmimarlık Öğrencileri Proje Yarışması’nın ikincisi, bu yıl Bahçeşehir Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşecektir.

im Yarışması, TMMOB İçmimarlar Odası adına İstanbul Şubesi’nin ortaklığıyla her yıl farklı bir içmimarlık bölümünün ev sahipliğinde gerçekleşmektedir. Tüm eğitim kurumlarını kapsayıcı ve katılımcı bir yapıya sahip olan im Ulusal İçmimarlık Öğrencileri Proje Yarışması’nın genel koordinasyonu Prof. Dr. İnci Deniz Ilgın (Marmara Üni.), Doç. Dr. Sezin Tanrıöver (Bahçeşehir Üni.), Doç. Osman Arayıcı (MSGSÜ), Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sezgin (MEF Üni.), Dr. Öğr. Üyesi Arzu Erçetin (TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şube) ve Arş. Gör. Derya Uzal (MEF Üni.)’dan oluşan im Düzenleme Komitesi tarafından yürütülmektedir.

Bu yarışmanın amacı, Türkiye ve KKTC'deki İçmimarlık/İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümleri öğrencileri ve akademisyenleri için bir iletişim platformu yaratmak; içmimarlık öğrencilerinin meslek kimliğinin güçlenmesini sağlamak; içmimarlık öğrencilerinin öğrenim ve meslek hayatları için anlamlı bir hedef oluşturmak ve içmimarlık lisans eğitimi içinde yer alan projelerin niteliğinin yükselmesine katkıda bulunmaktır.

Yarışma başvuruları www.im2019.org adresinden elektronik olarak yapılmaktadır. Katılım koşulları ve diğer tüm merak ettikleriniz için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yarışmanın takvimi:

Yarışma ilanı 30 Nisan 2019