24/04/2019 BURSA ŞUBE KURULUYOR

Sayın Üyemiz;

14 – 15 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirmiş olduğumuz TMMOB İçmimarlar Odası 24. Olağan Genel Kurulu’nda Bursa Şubesinin açılması yönünde karar alınmış olup, alınan karar doğrultusunda Bursa, Çanakkale, Bilecik, Balıkesir, Yalova illeri Bursa Şube'ye bağlanmıştır.

TMMOB İçmimarlar Odası Bursa Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 13.00’da TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Toplantı salonu “Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Odunluk Mah. Akademi Cad. No:8 A-3 Blok Zemin Kat Nilüfer / BURSA adresinde aşağıda yer alan gündemle toplanacaktır. Seçimler Yine aynı adreste 19 Mayıs 2019 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır. 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde 1. Olağan Genel Kurulumuz çoğunluk aranmaksızın aynı gündem ile 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Toplantı salonu “Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Odunluk Mah. Akademi Cad. No:8 A-3 Blok Zemin Kat Nilüfer / BURSA adresinde yapılacaktır.

Seçimler ise 26 Mayıs 2019 Pazar günü TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Toplantı salonu “Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Odunluk Mah. Akademi Cad. No:8 A-3 Blok Zemin Kat Nilüfer / BURSA adresinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

Gündem:

1.       Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

2.       Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Konuşması

3.       Şube Yönetim Kurulu adına konuşmalar,

4.       Yeni dönem çalışmaları için ilkelerin saptanması,

5.       Dilek ve Temenniler

6.       Yönetim Kurulu için adayların belirlenmesi ve duyurulması,

7.       Seçimler. – (İkinci Gün: 26 Mayıs 2019- Pazar)