İçmimarlar Odası

14/11/2017 28. IFI Genel Kurulu Nijerya’nın Lagos kentinde 11 - 12 Kasım 2017 tarihlerinde yapıldı.
Nijerya’nın Lagos kentinde 11 - 12 Kasım 2017 tarihlerinde IFI (International Federation of Interior Architects/ Designers) [Uluslararası İçmimarlar/İç Mekan Tasarımcıları Federasyonu] 28. Genel Kurul toplantısına Ülkemizi, Meslektaşlarımızı ve Odamızı temsilen delege olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Emrah KAYMAK ve Odamız üyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sezin Hatice TANRIÖVER katılmıştır.

IFI (International Federation of Interior Architects/ Designers) [Uluslararası İçmimarlar/İç Mekân Tasarımcıları Federasyonu] 2017 – 2019 dönemi için Sayın Doç. Dr. Özgen Osman DEMİRBAŞ, Bölgesel Meslek Elçisi seçilmiştir.

Ülkemizi ve mesleğimizi Uluslararası arenada Odamızı temsil etmemizi sağlayan sponsorumuz ve Eylül ayından birlikte IDS Turkey ( Internatiol Design Show Turkey ) düzenleyeceğimiz fuar iştirakçimiz ANFAŞ Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali BIDI ve değerli çalışanlarına, IFI Delegemiz, Üyemiz, Bahçeşehir Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sezin Hatice TANRIÖVER’ e katılım ve destekleri için sonsuz teşekkür ederiz.