22/05/2018 Dünya İç Mekanlar Günü

İçmimarlık mesleğinin uluslararası ve en büyük üst örgütlenmesi olan Dünya İçmimarlar Federasyonu'nun (IFI - International Federation of Interior Architects/Designers) belirlediği Dünya İçmekanlar Günü (WID - World Interiors Day), her sene olduğu gibi bu yılda 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü tüm dünyada kutlanacaktır.

IFI Eğitim üyeleri, Çankaya Üniversitesi İçmimarlık Bölümü ve TOBB ETÜ İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü ile birlikte IFI “ Tam Oy Yetkisi Olan Üye (Full -Voting Cember) ” sıfatıyla, TMMOB İçmimarlar Odası’nın birlikte düzenlediği bir “Panel” ve Ankara’da bulunan Çankaya Üniversitesi, TOBB ETÜ, Atılım Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesinin İçmimarlık Bölümlerinin katılacağı “Mezuniyet Projeleri Sergisi” ile bu önemli günü 25 Mayıs 2018 Cuma günü Saat 13:30’da Samet Mobilya’nın katkılarıyla, IFI’nin bu yıl WID için belirlemiş olduğu “ Sınır Tanımayan Tasarım - Design without Borders “ teması ile Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü Mavi Salonda kutlanacaktır.

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin giriş fuayesinde "Mezuniyet Projeleri Sergisi" yer alacaktır.

Değerli Meslektaşlarımız, Mesleğimizin bu özel gününde sizleri de aramızda görmekten dolayı mutluluk duyacağız.