Tarih: 14/04/2018 Saat:09:00
Yer:Ankara Latanya Otel
TMMOB İçmimarlar Odası 24. Olağan Genel Kurulu
TMMOB İçmimarlar Odası 24. Olağan Genel Kurulu, 07 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 10.00’da Selanik Caddesi No: 17 / 11 Kızılay - Çankaya / ANKARA adresinde ekte yer alan gündemle toplanacaktır. Seçimler Yine aynı adreste 08 Nisan 2018 Pazar günü 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

07 Nisan 2018 Cumartesi günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde 24. Olağan Genel Kurulumuz çoğunluk aranmamaksızın aynı gündem ile 14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 09.00’da “Latanya Hotel – Kavaklıdere Mah. Büklüm Cad. No. 1 Kavaklıdere - Çankaya ANKARA” adresinde yapılacaktır. Seçimler ise 15 Nisan 2018 Pazar günü “Latanya Hotel – Kavaklıdere Mah. Büklüm Cad. No. 1 Kavaklıdere - Çankaya ANKARA” adresinde 09.00 – 17.00 saatleri arasında yapılacaktır.

GÜNDEM

1. GÜN – CUMARTESİ

1 - Açılış, Başkanlık Divanı Seçimi, Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

2 - Yönetim Kurulu Başkanı Açılış Konuşması