BU SEFER İZMİR… BU VAHŞET DAHA NE KADAR SÜRECEK?

logo-brand.png

05 Ocak 2017 Perşembe günü İzmir Bayraklı'daki adliyenin C kapısının önünde gerçekleşen bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. 23. Dönem Yönetim Kurulu olarak, masum vatandaşlarımıza yönelik bu akıl ve vicdan yoksunu saldırıları lanetlemeye devam edeceğiz. Türkiye’yi çevreleyen terör rüzgârlarının artık bir son bulmasını istiyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırıyı gerçekleştiren terör örgütleri ile onları destekleyen yandaşlarının artık bir an önce ortadan kaldırılmasını temenni ediyoruz. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir. Her geçen gün yenisi yaşanan saldırılarla Ülkemizde geniş bir alana yayılan terörün getirdiği şiddet; insanlık suçlarının artmasına, milletimizin güvenli ve sağlıklı bir çevrede yaşam hakkının kısıtlanmasına sebep olmaktadır. Gerçekleştirilen bombalı saldırıda, vatan savunması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.